Turkish Airlines har infört restriktioner för passage av elektronik

Information om användningen av elektroniska apparater ombord på flygplanet på flygningar av Turkish Airlines från USA / Storbritannien - Istanbul och tillbaka.
Turkiska Airlines har infört restriktioner för passage av elektronik ombord på flygplanet i syfte att skapa mer bekväma förhållanden för passagerare under flygningar .



Liksom tidigare kommer passagerarna att kunna använda mobiltelefoner ombord. Dessutom gör denna förändring inte för medicintekniska produkter. Men alla andra elektroniska apparater är förbjudet. Tabletter, bärbara datorer, e-böcker, etc. är tillåtet att använda endast upp till tidpunkten för landning. De kan sättas i bagaget i receptionen eller direkt före plantering. Turkish Airlines tillhandahåller tjänster som gör att du kan säkert och utan att det påverkar smuggla elektroniska apparater i ett särskilt lastutrymme flygplanet . Plocka upp elektronik vid destinationen kommer att vara i bagaget retur området.

Turkish Airlines är ett av de bästa flygbolagen i Europa. Tillgång till Wi-Fi ombord, liksom ett stort antal filmer, tv-serier, dokumentärer gör flygningen roligare för alla passagerare.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No